Jody Bernal

terug naar index Mijn Musicals

Jody Bernal

Geboortedatum: 12 november 1981

Eigen website: jodybernal.nl

Management: Roadstar Agency

twitter you tube

Opleiding
Theater 2006: Fantasy (Holiday on Ice)
2007: Fame, de musical (Theatre Entertainment Group; Joe Vegas)

Film
Televisie 1989: The Soundmixshow (deelnemer als lid van de groep de Buddy' s)
2000: Your big break (Veronica; deelnemer)
2006: Sterren dansen op het ijs (SBS6; deelnemer)
2012: Sterren springen (SBS6; deelnemer)
2011:Sterren dansen op het ijs (SBS6; reporter)
2013: Sterren dansen op het ijs (SBS6; jurylid)

Nasynchronisatie

Overig 2001: Winnaar Gulden Vedel

Discografie
Albums
Singles:
2000: Que Si, Que No
2001: Mi Mundo
2002: Alle Hits
2000: Que si, Que no
2000: Oh Bambolero
2001: Um Beso Mas
2001: Dreams
2002: Bang bang
2002: Chica Bonita
2002: Me & You (due met Belle Perez)
2003: Dance Dance Dance
2008: Shiki Boom Boom
2010: Dame Tu Veneno